Larsen & Frederiksen El-beregning ApS
Print

Firmaprofil

Larsen & Frederiksen El-Beregning er en af landets største og ældste firmaer af sin slags. Med rødder tilbage til Danmarks første elberegningskontor og med beregnere, der har over 30 års erfaring, er vi også blandt Danmarks mest erfarne og professionelle udbydere af elberegning.

Vores opgave er ikke bare at levere tal på et stykke papir, men at levere pålidelig prissætning af de løsninger, som vores kunder ønsker at tilbyde. Det kræver et tæt samarbejde med kunderne samt at vi er lydhøre og dygtige til at omsætte det givne udbudsmateriale til den ønskede standard og den bedste pris.

-Kvalitet til tiden er ikke bare et fikst motto, men LF Beregnings målsætning og eksistensgrundlag. Egenkontrol og kvalitetssikring er en stor del af vores daglige arbejde. 

Internt

LF Beregning er et stærkt og sammentømret team af medarbejdere med stor erfaring og ungdommeligt gåpåmod. Vi vægter et godt arbejdsklima og en positiv omgangstone højt, fordi vi ved, det er det bedste grundlag for, at vi alle yder et godt og professionelt stykke arbejde.

Der var en gang...

Erik Frederiksen og Bent Larsen grundlagde i 1984 Larsen & Frederiksen El-Beregning ApS. De havde arbejdet sammen som kolleger i det hedengangne Beregningskontoret for El-anlæg og havde ambitioner om at løfte elberegning til nye højder. Det gjorde de. 

Kunderne blev hurtigt mange. Lige fra begyndelsen har LF Beregning beskæftiget sig med alle former for elberegningsopgaver - fra små ombygninger af enfamilieshuse - over kontorhuse, skoler og plejehjem - til komplicerede procesanlæg og produktionslinjer til fabrikker. Intet var for stort og intet for småt. Sådan er det stadig.

Michael Piper, der i dag er Partner i LF Beregning, har været med siden 1988. Han mindes virksomhedens unge dage med lige dele respekt og hovedrysten. 

"Vi havde voldsomt travlt. Der stod en seng på kontoret, så man kunne sove der, når det blev nødvendigt, og det gjorde det indimellem. Vi stod på hænder og gik på vandet for kunderne. Det var vildt," fortæller han med et skævt smil.  

Som tiden gik og virksomheden voksede blev der kapacitet til mere, og sengen på kontoret forsvandt. 

"Men ånden er her stadig - det er stort set kunderne, der bestemmer hvornår vi arbejder," siger Michael Piper. 

I dag

Igennem det seneste årti har vi i LF Beregning set en kraftig stigning i antallet af projekter som funktionsudbud og opgaver med meget begrænsede udbudsoplysninger. Vi har opbygget stor ekspertise i disse typer beregninger og hjælper gerne med de mere komplekse opgaver. Vi står også til rådighed, når det drejer sig om udfordringer som prisopdateringer på igangværende arbejder, projektændringer og lignende. 

Spændende samarbejde med CalWin

Hos LF Beregning har vi fået fornøjelsen af at samarbejde med softwarehuset CalWin, der har årtiers erfaring med programudvikling. Vi stiller vores eltekniske viden til rådighed og er konsulenter på udviklingen af beregningsprogrammet CalWin Dynamic, der er markedets nyeste. 

Det er et spændende samarbejde, som vi sætter en ære i at levere knowhow til.

For vores kunder betyder det, at når de bestiller en sag fra LF beregning, får de samtidig gratis adgang til CalWin Dynamic-programmet i 14 dage - så færdigkalkulation og efterbehandling kan udføres.